C320
Nowy
Hacona C-320.
Gwarancja: 1 rok.
Wyprodukowano na Węgrzech.
Długość zgrzewu: 320 mm.
Szerokość zgrzewu: 2,5 mm.
Wbudowany nóż odcinający.
Moc: 75 W.
Zasilanie: 230 V, 50 Hz.
Aluminiowa obudowa malowana proszkowo.
Waga: 3,5 kg.
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Impulsowa zgrzewarka do folii Hacona C-320
Hacona C-320.
Gwarancja: 1 rok.
Wyprodukowano na Węgrzech.
Długość zgrzewu: 320 mm.
Szerokość zgrzewu: 2,5 mm.
Wbudowany nóż odcinający.
Moc: 75 W.
Zasilanie: 230 V, 50 Hz.
Aluminiowa obudowa malowana proszkowo.
Waga: 3,5 kg.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Zostaw nam swój numer a oddzwonimy do Ciebie we wskazanym czasie., Przypomnimy o kontakcie wysyłając SMS na godzinę przed wykonaniem telefonu.
Mamy przyjemność zaproponować Państwu zakup profesjonalnej zgrzewarki do folii. Urządzenie w całości wyprodukowane zostało na Węgrzech.
Folia zgrzewana jest metodą impulsową co pozwala na zaoszczędzenie energii ponieważ jest ona pobierana jedynie w momencie pracy urządzenia (zgrzewania).
Długość zgrzewu: 320 mm.
Szerokość zgrzewu: 2,5 mm.
Max szerokość folii: 300 mm.
Długość odcinania: 300 mm.
Moc: 75 W.
Zasilanie: 230 V, 50 Hz.
Waga: 3,5 kg.
Wymiary urządzenia: 550 x 100 x 175 mm (dł. x szer. x wys.).
Wymiar urządzenia w opakowaniu: 575 x 133 x 200 mm (dł. x szer. x wys.).
Maksymalne grubośći zgrzewanych folii:
PE: 200 mikronów.
PP: 200 mikronów.
BOPP: 100 mikronów.
PVC: 60 mikronów.
Akcesoria dodatkowe:
Obsługa urządzenia jest niebywale prosta.
Urzadzenie po podłączeniu do gniazda zasilającego jest gotowe do pracy. Świadczy o tym świecąca na żółto dioda wbudowana w przedni panel sterowania.
Za pomocą potencjometru zamontowanego na przednim panelu ustawiamy czas zgrzewania odpowiedni do rodzaju i grubości zgrzewanej folii.
Po wprowadzeniu produktu dociskamy ramię zgrzewarki (dioda zapala się na czerwono) i przytrzymujemy je aż do jej zgaśnięcia (dioda zmienia kolor na żółty). W momencie procesu zgrzewania (dociśnięte ramię zgrzewarki) możemy odciąć nadmiar folii poprzez dociśnięcie i przesunięcie noża który wbudowany jest w ramię dociskowe.